duatrajnim.com, shërbimi online mundëson takimin midis trajnim kërkuesve dhe ofruesit të trajnimeve, si dhe lehtëson propozimin për trajnime që mungojnë dhe që kërkohen. Shërbimi është i vlefshëm kryesisht për Shqipëri, Kosovë, Maqedoni edhe më tej.
Titulli i trajnimitFillimi i trajnimitFundi i trajnimitQytetiKompani
Arketar Zyre0000-00-000000-00-00TiranëDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 4
Asistent Social0000-00-000000-00-00TiranëDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 4
Banakier0000-00-000000-00-00TiranëDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 4
Elektroaut per automiete0000-00-000000-00-00TiranëDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 4
Estetike0000-00-000000-00-00TiranëDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 4
Formimi i bazave te kompiuterit0000-00-000000-00-00TiranëDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 4
Gjuhe Angleze0000-00-000000-00-00TiranëDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 4
Gjuhe Greke0000-00-000000-00-00TiranëDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 4
Gjuhe Italiane0000-00-000000-00-00TiranëDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 4
Instalues dhe riparues i paneleve diellore0000-00-000000-00-00TiranëDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 4
Instalues i rrjetit elektrik0000-00-000000-00-00TiranëDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 4
Instalues i sistemeve ngrohese0000-00-000000-00-00TiranëDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 4
Kamarier0000-00-000000-00-00TiranëDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 4
Kopeshtar0000-00-000000-00-00TiranëDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 4
Kozmetike0000-00-000000-00-00TiranëDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 4
+ më shumë ...
Nr. Pozicioni i punës Kompani Fundi i trajnimit Tiranë
1Engineers and ScientistsEPO23-02-2014The Hague
2Engineers and ScientistsEPO23-02-2014Munich
3Store Manager ShkoderLC Waikiki 15-02-2014Shkodër
4Inxhinier Elektrik me LicenseDuaPune 28-02-2014Tiranë
5 Key account for Albania and KosovoWEBER Saint-Gobain14-02-2014Tiranë
6Mekanik DurresAGmotors13-03-2014Durrës
7Ekonomiste DurresAGmotors13-03-2014Durrës
8Asistente zyre DurresAGmotors13-03-2014Durrës
9Inxhinier mekanik DurresAGmotors13-03-2014Durrës
10Shitese butiku DurresAGmotors13-03-2014Durrës
11Key Account ExecutivePRIMO Communications sh.p.k16-02-2014Tiranë
12Manaxhe shitjesh RENOVA shpk27-02-2014Tiranë
13 Sales Development & Support Officer Credit Agricole23-02-2014Tiranë
14RecepsionisteEjna Center Hotel15-02-2014Tiranë
15Senior PHP DeveloperAlbacall sh.a24-02-2014Tiranë
Nr. Pozicioni i punës Kompani Fundi i trajnimit Tiranë
1Konsulent Biznesi (Internship)123 Albania20-02-2014Tiranë